Klubb T-shirt

Hej Klubbmedlemmar.

Klubben håller på att ta fram en T-shirt som kommer att delas ut 1st till samtliga medlemmar som betalat sin medlemsavgift. (gäller även för redan betalade stödmedlemmar)

Men för att ni skall få rätt storlek behöver ni maila eller SMS vilken storlek ni önskar.

T-shirten är normal i storlek förr lite större så er normala storlek skall funka, den är tillverkad av funktionsmaterial med ganska mycket stretch så vill ni ha en lite smalare tröja funkar även en storlek mindre än er normala.

T-shirten kommer att delas ut eller skickas per post beroende på vad som blir enklast för klubben.

Så länge det finns T-shirts kvar kommer nya medlemmar som förnyar licensen via Smålands SFK att få en T-shirt, nya stödmedlemmar kommer få köpa tröjan till subventionerat pris, är det någon medlem som önskar köpa fler T-shirts går det också bra så länge det finns T-shirts kvar. Om intresset är stort så kommer vi troligen trycka upp fler.

Ny stödmedlem får köpa en första T-shirt för 100:- T-shirt nr 2 kommer att kosta 200:- för samtliga medlemmar.

Beställning mailas till flink.magnus@gmail.com eller SMS till 070-601 43 15

Beställningen måste innehålla hela namnet eller licensnummer samt er önskade storlek, vi kommer inte skicka ut någon T-shirt utan att vi fått en beställning med önskad storlek.

Vi kommer att publicera detta på lite olika forum men meddela gärna andra klubbmedlemmar så vi inte missar någon. Kommer även maila de som jag har tillgång till en mailadress på.

Hälsningar
Styrelsen i Smålands Skärmflygklubb.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.